Post by pecaldiastinti on Feb 6, 2022 20:50:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Formula Car Racing: Car Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Formula Car Racing: Car Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab piiramatult punkte ▞▞▞
▞▞▞ Formula Car Racing: Car Games 2022 version ▞▞▞
Ma olen sellest mängust väga lummatud, kuid tahan lisada ainult ühe asja, milleks on võrgupõhine mitmekihiline valik
Kõik teised tehisintellekti mängijad on noobid..tunne on nagu konkurents.. graafika ja juhtimine on head
Mulle meeldib see mäng väga ja kõik autod on head
2 tärni, kuna vestlusvõimalus pole saadaval. Lisage vestlusvalik, et teiste mängijatega rääkida, seda täiustage ja lisage see vestlusvalik
See on väga halb mäng, mis pole üldse tore😡
kuulutused kuulutused kuulutused............
Esimesel korral on see hea, aga minu jaoks on probleem selles, et autod ei muutu?!?! Ostsin auto hinnaga 2 150 00. Ma ei saa vahetada ühtegi autot Ma saan kasutada ainult oma 2000 000 000 autot. Ma ei saa vahetada ühtegi teist autot. Tehke värskendus, et parandada mängus esinev viga. See on minu probleem, palun parandage see. Sellepärast annan 4 tärni. kui ma võistlusel olin, kukkusin võidusõidurajal auku?!?!?.mis kuradit see mäng on.proovige see parandada.😡😡👹.minu nimi selles mängus on Jerrish.raiskamismäng auk võidusõidurajal🙄☝
Formula Car Racing: Car Games Strategi gdjx
Liiga palju reklaame ja see on väga halb mäng, milles on palju vigu
Kõigepealt tulge mängu juurde. Mäng on lihtne ja hea, aga reklaamiprobleem on rohkem mulle see ei meeldinud...🙂🙂
Formula Car Racing: Car Games Chiến thuật pxen
Halvim rakendus, mida ma kunagi näinud olen, kui pärast võitu meistrivõistlustel mängin, naasen avakuvale. Kuid positiivne on see, et selle juhtimine ja graafika on vastavalt salvestusele kenad. Kuid ma ei hinda ka 2 tärni.
Mees, see on suurepärane mäng, kui nad ei oleks igal võistlusel nii maha jäänud.
on väga hea mäng, minu lemmikmäng ja see on väga hea
Graafika pole nii hea. kuid siiski on see hea mäng võidusõiduks
Vormelautode võidusõidumäng väärib üha rohkem hinnanguid, sest seda on väga lihtne mängida.
Mängust suurema efekti saavutamiseks tuleb auto hetketoiminguid paremaks muuta
Vau suurepärane mäng! Soovitan lihtsalt, et oleks võimalus liigutada rooli juhtnuppe alumisse keskele. Ja võib-olla mõne kaardi seadistus, kus on lumi, vihma, udu, libe/mudane. Üldiselt oli lõbus ja väga hea.
See mäng hüppab üles lisada pärast iga klõpsu ekraanil ja see on vastik. Halvim võimalik kogemus. Ei soovita dowoadingut.
See on minu lemmik vormelautode võidusõidumäng, mis teeb mind väga õnnelikuks hea liidese ja suurepärase taustamuusikaga
Saame seda mängu tõesti nautida. Väga kena graafika. Kuid meie sõpradega mängimiseks ja võistlemiseks pole mitmikmängu võimalust. Reklaame on liiga palju, nii et peate andmed välja lülitama, et te ei saaks tõelist kogemust.
Formula Car Racing: Car Games Strategiya jkj
See mäng on minu üks lemmikumaid võidusõidumänge ja ma mängin 32 taset ja ostan kõik autod, kuid seda mängu on raske kasutada ja mõned usuvad, et kõik sai tõeliseks, sest see mäng läks keeruliseks ja ma ei võitnud selle mängu turniiri.
Formula Car Racing: Car Games Strategi rol
Üks halvimaid mänge. Selles rakenduses viibides saate iga 3 sekundi järel reklaami. Isegi võidusõidu ajal on reklaam tüütu. Ka see soumd kui sõidame, mis autost tuleb, on nagu 2 aastane beebi nutab.. heeee heee heee nagu. Halvim mäng. Ärge laadige alla.
Vajab veel palju täiustamist. Ma võiksin mängu "rasket režiimi" nimetada "ülimalt lihtsaks režiimiks". Ma arvan, et laps saaks raskest režiimist hõlpsalt jagu. Sellel mängul on boksirada, kuid sellel pole üldse PIT-i. . Ja võidusõitja võib suurel kiirusel boksiteele siseneda. Mitte nagu f1 auto, millel on boksiteel kiiruspiirang.. SEE MÄNG AINULT LASTELE
Väga kiire mäng, kuid parandab rasket taset ja seikluslikku taset ning pakub ka ise tehtud rada
Ei meeldinud, et kaamera vahetub ja ei keeranud ilusti
Palju reklaame. Ja tarbige oma palju andmesidet Internetti, iga teine Ükshaaval reklaam tuleb automaatselt. Üks täht 🌟 on selle eest väga suur asi. Ärge installige seda mängu. 10 minutiga tarbis see teie 70–80 protsenti Interneti-andmemahtu.
hea potentsiaal, kuid palju vigu
Super mäng Mul oli seda mängu vaja, autod on väga kiired ja stiilseim lahedaim mäng, mida olen proovinud. Sellel on ka erinevat tüüpi juhtnupud, nagu roolinupud ja telefoni kallutamine. Proovisin roolivõidusõitu ja see oli hämmastav võistlus, seal on erinevad vormelautod ja minu lemmik on punane auto kiirus 420 km/h ning erinevates riikides ja liigades võisteldes saate münte teenida. Ja võite ka võita karika Olen võitnud 5 karikat see on mäng, mida peate ja peaksite proovima see mäng on vormelautode fännidele
Formula Car Racing: Car Games Chiến thuật pxen
Uus 2019. aasta vormelautode võidusõit on väga keeruline
Vormelautode võidusõidumängul on realistlik juhtimine ja realistlik keskkond parema kogemuse saamiseks. Soovitan seda väga mängida.
See on hea mäng, kuid seal on palju reklaame
Paigaldatud ja mängitud 2 minutit. Ilmus 6 kuulutust. See on hea rakendus reklaamide vaatamiseks.
Liiga palju häirivaid reklaame, mis ei võimalda isegi 2-minutilist katkematut mängimist.
Head mängud.. aga liiga palju reklaame.. isegi võrguühenduseta on ikka veel reklaame uue auto ostmise või lahtiolekutapi kohta..halvim? Ikka on viga.. mõnikord juhib seda ise..ma arvasin, et olen mu telefon..aga see on mäng..kutsun alati nurgas kokku, sest see läheb iseenesest..
Tower Craft 3D - Game Bangunan Strategi asfn
Tase 17 ei tööta. Kontrollpunktid ei registreeri pärast esimest 6 kontrollpunkti (üks ring). Teisel ringil ollakse kinni 6/12 kontrollpunktides ja lisaaega ei anta. Sa ei saa taset lõpetada
Mäng on täiuslik, juhtimine ja graafika on täiuslik.. Aga sellel on tõsine viga
Mulle meeldib see, aga seal on nii palju reklaame, uh
Formula Car Racing on põnev mäng. hämmastavate mängude huvitavad kvaliteetsed omadused.
Loodan, et värskendate uut kaarti nagu koletise kaldtee koletise suhu, ma olen laps, kellele meeldivad autod
Kena mäng. Ja väga lihtne
Vormelautode võidusõit on hämmastav ja huvitav mäng. See mäng on täis tegevust ja nalja.
See on hea mäng, mis näeb välja nagu tõeline vormelautode võidusõit
Formula Car Racing: Car Games Strategiya jkj
Teate mida, see mäng on lihtsalt reklaamide hõiskamise põhjus, näiteks see, kes saab nendega hakkama igal teie sammul. EI KOHTA SEDA KUULUTUSID ENAM .Olen karjääri jooksul mänginud ainult 5 mängu ja see oli nagu halvim mäng, mida ma näinud olen. TEIE MÄNG ON ILMA REKLAAMIDETA PALJU PAREM